samogon.lv
latviski | по-русски               

Datums
Pārdošana
Pirkšana
Izmainjas
11.06
31.95 Ls
32.45 Ls + 0.7 %
12.06 32.05 Ls 32.55 Ls + 0.3 %
13.06 32.25 Ls 32.75 Ls  +  0.7 %
14.06 32.55 Ls 33.05 Ls +  0.9 %
15.06 32.55 Ls 33.05 Ls +  0.0 %
No  11.06  lidz  15.06
+  2.6  % 
              3
         Kapitāla daļas
Pirkšana
27,75  Ls
Pārdošana 27,25
 Ls
03.12.2016    11:37
03.12.2016
+ 0,7 %



Produkcija

"Krievu Samogons № 1" - tas ir pirmais, ne tikai Latvijā, bet arī Krievijā, oficiāls, aizsargāts ar patentu, tradicionāls Samogons no graudiem. Unikālajā receptē „Krievu Samogons” kopš XVI gadsimta, ir tikai viens komponents - rudzu graudi. Tas arī viss! Papildus tam, ražošanas procesā nekas netiek pievienots, izņemot avota ūdeni graudu maisījuma gatavošanai.

"Krievu Samogons № 1", tika iegūts pateicoties dabisko graudu rūgšanas processā, trīskāršās destilācijas ceļā, kas sniedz kristāldzidru, unikālu dabas garšu un aromātu. Graudu sastāvs: rudzu - 55%, kviešu - 43%, kas piešķir dzērienam garšu un padara to maigu. Saturā ir arī mieži - 2%, kas tiek izmantoti iesala izgatavošanai, kurš nepieciešams, lai apcukurotu cietes graudus, īpašo dabīgo fermentu iedarbībā. Visi graudi, kas tiek izmantoti dzēriena pagatavošanai, iepriekš tiek atbrīvoti no ziedēšanas un augļu čaumalas, rūpīgi pulētas,jo labāk krupas tiek apstrādātas, jo vairāk tajā dominē ciete (apmēram 80-82%), pārējie ir baltumi (13-15 %), kas lielākoties ir glutemīni, prolamīni, lipīdi (linolskābes un oleīnskābes) un vitamīns B. Mieži ir bagāti ar globulīnu un satur E vitamīnu, kas novērš oksidāciju.
      
Jo mazāks labības atlikums pēc graudaugu slīpēšanas, jo vairāk tas izņem augšējos slāņus, jo maigāks un aromātiskāks, un līdz ar to dārgāks iegūtais produkts. "Krievu Samogons № 1" sastāvā tiek izmantoti tikai slīpētie mieži, atlikums kuras sastāda ne vairāk kā 60% no sākotnējā graudu apjomu, tā ir vērtīgākā daļa - kodols.  
      Trīskāršā destilācija tiek izmantota, lai noņemtu visu nevajadzīgo un atstātu tikai pašu galveno Samagonam, tā aromātisko un tīro daļu.

 
"Krievu Samogons № 1" - tas ir 100% vintage dzēriens.  
 
Atcerēsimies pirmo Kristus brīnumu - pārvērst ūdeni vīnā. Tā arī īstais Meistars, maizes vīna radītājs - vienmēr krievu degvīna radītājs. Vienkāršu rudzu graudu pārvēršana "dievišķajā" dzērienā - tas vienmēr ir kombinācijā ar lielu talantu, intuīciju un iemaņām. Fermentācija – ir dzēriena dzimšana. Tieši personīgai rauga sēnīšu kultūrai un dabīgiem fermentiem ir galvenā vērtība kā arī "Krievu Samogons № 1” ražošanas lepnums. Šai kultūrai tiek veidoti optimāli apstākļi: optimāls mikroklimats, tiek stingri saglabāts parametru mitrums, temperatūra un īpašs apgaismojuma režīms. Tā rezultātā saglabājās procesa fermentācijas misas identitāte, un galu galā mūsu produkta autentiskums. Nepārtraukts dzēriena pagatavošanas process, tiek veikts zem nemītīga Meistara kontroles. Katram meistaram ir savi noslēpumi, tehnoloģiskie paņēmieni un viltības, kas tiek nodotas no paaudzes paaudzē, saglabājot tehnoloģiju nepārtrauktību.  
      Samogona šķirne - ir Ukraiņu gorilka (gorilka), kas principā tiek pagatavota pēc tās pašas tehnoloģijas, bet tikai no kviešiem. Īstā gorilka – tas ir tas pats - īsts tautas mākslas un amatniecības meistardarbs.


     
  "Krievu Samogons № 1" - īsts nacionāls dzēriens, kurš glabā sevī mūsu seno vēsturi, mūsu senču raksturu un pašapziņu.  
      Miežiem, kviešiem un rudziem, kas audzēti uz upes Jstra, ir sava īpašā garša un raksturīgais aromāts, kas uzreiz paliek atmiņa un liek atšķirties.  
"Krievu Samogons № 1" – patiesi naturāls Tautas produkts. Destilēts pašu darbnīcā "Jstrenka". Roku darbs. Trīskāršā destilācija. Izejvielas 1 pudelē uz 2 litriem: rudzi - 3,66 kg,  kvieši - 2,86 kg, Mieži - 0,14 kg. Un tas arī viss! 

Kvalitāte - kas pārbaudīta ar laiku. 
Sajust atšķirību.
 

eDesign.lv — залог Вашего успеха!                           
Copyright © 2010 eDesign.lv  All Rights Reserved.